Nollapostaus

Olin kahden vaiheilla, että kirjoittaisinko edes mitään, kun tuntuu, että ei ole sitäkään vähää sanottavana, mitä yleensä. Mutta kuten kuvasta näkyy, päätin kirjoittaa jotain. Täytettä. Että en unohtuisi.

On hieman vaikeaa löytää aihetta, mistä kirjoittaa, kun elämä on ollut melko tylsää. Tavallista arkea. Työt rullaa omalla painollaan ja olen viihtynyt uudessa työpaikassani. Makroon tein toissaviikolla mainitsemani jutut, mutta muuten en ole juurikaan koodia vapaa-aikana vääntänyt. Ylimääräinen aika on mennyt enimmäkseen Assassin’s Creed: Odysseyn parissa.

Eilen illalla sängyssä maatessani mietin, että ehkä olisi aika tarttua tuumasta toimeen ja kirjoittaa koodia pelaamisen sijaan. Etenkin nyt, kun AC:O:ssa ei tekemistä ole liiemmin ollut. Pitkään olen suunnitellut jonkin pelin tekemistä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Ehkä sitten, jos joskus saan tämän toisen keskeneräisen projektin valmiiksi. Tai lähes valmiiksi.

Yksi piristys harmaaseen arkeen on ollut uusi sulkapalloharrastus. Olemme käyneet kaveriporukalla lätkimässä sulkapalloa kerran viikossa ja muutaman kuukauden ajan ja olen nauttinut siitä todella paljon. Olen itse asiassa innostunut lajista niin paljon, että haluaisin pelata sitä useamman kerran viikossa, mutta pelikavereita ei ole siihen tarpeeksi ja tietysti sovittaminen muihin menoihin voisi olla ongelmallista, kun pitää löytää yhteistä aikaa jonkun toisen kanssa. Sulkapalloa on hieman haastavaa pelata yksin.

Ja olen myös alkanut kirjoittaa viime aikoina. Silloin tällöin jotain pientä. Työmatkoilla yritän välillä kirjoittaa, mutta bussissa tulee helposti huono olo, kun yrittää tihrustaa pientä tekstiä puhelimen näytöltä. Tarkoituksena on kuitenkin kirjoittaa lyhyehkö tarina, jonka sitten julkaisen täällä muutamassa osassa. Mutta saa nähdä koska se on julkaisukelpoinen, jos koskaan.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *